Skip links

Gremi Motor creix amb Portalsalonocasion.com

Com ja vam informar en una recent publicació d’Infogremi, el Gremi del Motor incorpora el portal d’ocasió Gremimotor.com, com a servei exclusiu gratuït als associats, en l’oferta de cotxes i motos. Des de fa unes setmanes ja està en funcionament, amb un catàleg de més de 500 turismes i volem anar a més.

Així doncs, gràcies al conveni vigent amb Coches.net, els socis del Gremi del Motor poden publicar gratuïtament les seves ofertes de vehicles al nostre cercador Gremimotor.com. Us recordem que per gaudir d’aquest servei exclusiu, heu d’anar a l’apartat privat de la web Coches.net, on s’ha d’habilitar la casella de passarel·la amb Gremimotor.com i, de forma automatitzada, els anuncis que tingueu publicats a Coches.net, també s’actualitzaran diàriament en ambdós canals.

A més a més, durant aquest mes de novembre vinent, les ofertes publicades pels associats al portal Motor Flash, podran agregar-se al portal www.gremimotor.com. Us recordem que tota l’oferta de vehicles que figuren en aquest portal està garantitzada, ja que és un servei professional exclusiu per a agremiats.

En paral·lel, l’altra gran novetat és que Gremimotor.com es desdobla en un segon portal www.portalsalonocasion.com, exclusiu pel Saló Ocasió de Barcelona. D’aquesta manera, Fecavem i Fira Barcelona renoven la seva col·laboració i, a partir d’aquesta edició, durant els dies de celebració del Saló, a www.portalsalonocasion.com es publicara l’oferta de vehicles exposades al recinte firal, així com a www.gremimotor.com, les ofertes comercials agrupades dels associats de Fecavem i el Gremi del Motor. Una nova finestra per fer més gran el nostre ventall informatiu i digitalitzar aquest Saló de referència.