Skip links

El Gremi del Motor lamenta la mort del senyor Pere Arenas Calvet, titular d’Automòbils Fresser de Barcelona

Aquest passat mes de desembre, ens va deixar el senyor Pere Arenas Calvet, titular de l’establiment Automòbils Fresser de Barcelona i que fou vicepresident del Gremi del Motor de Barcelona. El senyor Arenas era una persona alegre, emprenedora, innovadora, professional, divertida i, sobretot, amant i apassionat del món del motor i la nàutica.

Des del Gremi del Motor, volem retre homenatge amb aquesta nota a la seva persona (DEP). De molt jove, el senyor Arenas va córrer en cotxe i va participar de les 24h de Montjuïc amb moto. Ja als 24 anys, va començar en el sector de l’automoció des del carrer Aribau de Barcelona, sota el nom d’Arepal venent cotxes i motos. L’any 1961 va obrir dues botigues al carrer Fresser número 51 i 59 de Barcelona amb el nom d’Automòbils Fresser, on segueix actualment l’activitat el seu fill Pere.

El 1972 es va unir al Gremi del Motor on va participar activament durant molts anys sent agremiat fins a l’actualitat. També va muntar una concessió Nissan al mateix carrer, i venda de motos i vehicles de totes les marques, convertint-se en una empresa molt reconeguda a Barcelona pel món del motor. La passió pel sector el va fer participar durant molts anys a la Fira de l’Automòbil de Montjuïc i, amb els anys, col·laborant amb diverses marques i concessionaris oficials fent veritables amistats amb molta gent del sector fins ara. Fins l’últim dia va estar al capdavant de l’empresa, actualitzant-se en les noves tecnologies i, per descomptat, conduint cotxe i moto.

El seu fill Pere Arenas Jr, després d’acabar la carrera d’administració d’empreses i amb dues dècades treballant a l’empresa, continua al capdavant d’Automòbils Fresser com a gerent, amb la mateixa serietat, honestedat i dedicació amb la qual va néixer l’empresa i amb moltes ganes de continuar lluitant per aquest sector i participant activament amb el Gremi.

Descansa en pau, Pere.