Skip links

El Gremi del Motor i la Mobilitat felicita a Jaume Collboni com a nou alcalde de Barcelona

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, juntament amb Fecavem, dona un vot de confiança al nou alcalde de la ciutat de Barcelona, Jaume Collboni, amb l’esperança de reconduir la capital catalana després de l’etapa de l’alcaldessa Ada Colau, que ha comptat amb “el rebuig de la ciutadania i del sector”. El president del Gremi, Jaume Roura, ha enviat per carta la felicitació al nou alcalde pel seu nomenament i ha subratllat: “És molt important recuperar el progrés que ha quedat frenat durant vuit anys. Hem de recuperar la normalitat de Barcelona”.

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona qüestiona el “caos circulatori a Barcelona” generat per les múltiples obres actives a la ciutat és una qüestió urgent que tractar pel nou govern municipal.

El president Roura també fa especial èmfasi en la Zona de Baixes Emissions (ZBE), sobre la qual explica que “s’ha fet sense avaluar els perjudicis, sobretot per a les classes més desfavorides econòmicament”.

Pel que fa a l’aposta de l’alcalde Jaume Collboni per l’electrificació, el president del Gremi indica que és “una solució a tenir en compte”, però recorda que l’accés a un vehicle elèctric no és senzill “tant per preu com per la infraestructura de punts de recàrrega”, per la qual cosa advoca per una “convivència” entre aquest sistema i el motor de combustió fins que es pugui fer el canvi de forma completa.

El Gremi recorda que amb Colau, mai s’ha tingut un “diàleg profund”, i ressalta la importància de posar fi a les “prohibicions” sense anàlisi que han dut a terme els comuns durant els últims anys a Barcelona.