Skip links

El Gremi del Motor, present al Saló Expoelectric amb un servei únic!

Expoelectric és el punt de trobada i exposició de vehicles elèctrics i de les energies renovables. Enguany, se celebra els dies 20 i 21 de novembre a Barcelona, l’entrada és gratuïta i el lloc és la plaça de l’Arc del Triomf. La participació està oberta, entre d’altres, a venedors de tota mena de vehicles elèctrics i marques. Una vegada més, el Gremi del Motor participa i ho fa conjuntament amb el Gremi d’Instal·ladors. 

Què oferim? Nou servei!
El Gremi del  Motor assessorarà els visitants de l’ampli catàleg de vehicles elèctrics nous del mercat que es comercialitzen els nostres punts de venda. L’assessor convidarà els visitants a saber més del producte, exhibint el vídeo de prova dels vehicles de totes les marques del mercat i facilitant les dades dels establiments comercials associats, destacant aquell que sigui el més proper al seu domicili. Un servei conjuntament ofert amb Coches.net.

Cercador de punts de venda
Des del Gremi del Motor, oferim un cercador a mida i totalment actualitzat on pots trobar aquesta oferta. A més, ho pots ordenar per filtres:
– Per concessionaris i serveis oficials, ja que són aquests els que els venen de nous
– Per marca del vehicle
– Per població per saber el qui està més proper al seu domicili
CERCADOR PUNTS DE VENDA GREMI DEL MOTOR
Què oferim? Nou servei!
Si com a agremiat/a destiges que contacti algú directament amb el futur client, pot omplir un formulari que hem obert per registrar el seu contacte i nosaltres donarem tota la informació que sol·liciti.
FORMULARI DE CONTACTE