Skip links

Hem renovat el portal Gremimotor.com

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona incorpora el portal comercial GREMIMOTOR.COM, com a servei exclusiu per als seus associats i associades, assumint directament la gestió. Recordem que el portal disposa de cercadors de cotxes i motos.

D’aquesta manera, gràcies al conveni vigent amb Coches.net, els socis del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona poden publicar gratuïtament les seves ofertes de vehicles al nostre cercador Gremimotor.com. 

Per habilitar aquest servei exclusiu, a l’apartat privat de la web Coches.net, també s’ha d’habilitar la casella de passarel·la amb Gremimotor.com i de forma automatitzada, els anuncis que tinguis publicats a Coches.net s’actualitzaran diàriament.

D’aquesta manera, tota l’oferta de vehicles que figuren en aquest portal està garantitzada, ja que és un servei professional exclusiu per als seus agremiats.

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Baercelona incorpora aquest nou servei a la quota ordinària, de manera que els associats poden publicar les seves ofertes comercials als cercadors. Un primer pas de molts altres que en vindran per millorar els serveis.

Per a contractació d’anuncis, podeu contactar directament a través del correu gremi@gremidelmotor.org, a l’atenció de la senyora Carmen Ramón.