Skip links

Impacte de la sequera en l’automoció

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció (Fecavem), ja va advertir als seus associats i associades en una nota interna sobre les afectacions que el nostre sector comença a patir. 

Públicament i com agrupació de la distribució d’automoció, Fecavem vol traslladar el compromís de tots nosaltres amb la situació tan delicada que tot el país està patint i, a la vegada, reiterar el nostre compliment amb totes les mesures que marca el Govern de la Generalitat de Catalunya. 

A tall d’exemple, els nostres serveis de la distribució no poden oferir el rentat final de l’automòbil quan aquest s’entrega per primera vegada o després en el servei postvenda, segons les especificacions que es marquen per a cada zona.

Per tot plegat, Fecavem vol liderar la consciència sobre aquest greuge i hem engegat un pla amb una empresa externa per poder seguir oferint aquest servei a través de la neteja en sec.

Properament concretarem els detalls als nostres associats/es, així com altres avenços que puguem fer plegats per posar en valor l’aigua com a bé de necessitat. Us podeu informar, en paral·lel, a través del portal Gencat.