Skip links

Joan Blancafort recull el guardó de finalista al Premi Alianza per a l’FP Dual

El Secretari General de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat, Joan Blancafort, va recollir el reconeixement que els premis Alianza han donat a la nostra entitat, juntament amb d’altres capdavanteres en la formació des dels seus respectius àmbits.

AGBAR, UNESPA, CIPFP Ausiàs March i Seabery han estat guardonats amb el Premi Alianza per a la Formació Professional Dual a la seva 7a edició. La Fundació Bertelsmann i la Fundació CEOE han fet entrega a la seu de la CEOE a Madrid dels premis a les seves categories de Gran empresa, Organització, Centre Educatiu i Petita i mitjana empresa respectivament de mans d’Antonio Garamendi, president de la CEOE; Fàtima Báñez, presidenta de la Fundació CEOE; Francisco Belil i Clara Bassols, vicepresident i directora de la Fundació Bertelsmann, reconeixent així aquells projectes de FP Dual a Espanya destacats sobretot per la qualitat, la innovació, la replicabilitat, la millora de l’ocupabilitat i la col·laboració i participació en els seus projectes.

Per la nostra banda, com a FECAVEM i juntament amb AECOC a la categoria d’Organització hem quedat finalistes; Cosentino i COVAP, a la categoria de Gran empresa; Inves Biofarm i SSHTeam, a la categoria de PIME; i IES San José i Institut Bonanova, a la categoria de Centre educatiu, han estat finalment finalistes d’aquesta 7a edició del Premi Aliança per a la FP Dual.

A la benvinguda a l’esdeveniment, Fátima Báñez, presidenta de la Fundació CEOE, ha afirmat que “a través d’aquests premis volem reconèixer el compromís de la FP dual a Espanya com un camí per l’èxit compartit i posar en valor l’Aliança per a l’FP dual, que permet construir societat pensant en el talent, una cosa primordial a l’economia actual”.

Celebrem aquesta cita de referència anual per impulsar el talent formatiu, tan necessari a casa nostra en molts àmbits tal com destaquen les darreres dades on, malgrat l’atur, hi ha una demanda d’ocupació que no es pot suplir.