Skip links

Juny 2023 | Jaume Roura: “Ajustem els calendaris per unes vacances canviants”

Tanquem un mes de maig que obre noves expectatives després de les eleccions municipals del passat 28 de maig amb un canvi de govern a la ciutat de Barcelona, el qual esperem i desitgem que respectin la mobilitat privada.

Des de el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona i la Patronal Catalana Fecavem presentarem propostes, com sempre fem, per donar solucions a les necessitats tant de la ciutat com de la seva pròpia ciutadania que viu o hi treballa. Recordeu que el que es fa a Barcelona comporta unes repercussions a tots el municipis de Catalunya i, per tant, treballarem per ser escoltats i aconseguir solucions. Reitero el desig que, ara sí, ens escoltin… Ja és hora de tornar a la normalitat.

En paral·lel, hem celebrat el saló internacional Automobile Barcelona amb èxit de visitants. No es pas el saló d’abans de la pandèmia, però el més important és mantenir-lo i atreure interès, palpar les novetats i, sobretot, estar al dia de la transformació energètica. Així doncs, hem pogut traslladar a la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, les preocupacions del nostre sector i com entenem la nova mobilitat. Aquesta és la forma de defensar i demanar més sensibilitat per l’aportació empresarial i social que gestionem com a empresaris.

Ara, entrem en un període novament electoral. Per tant, tindrem un juny i juliol i casi agost de plena activitat. Hem d’aprofitar el moment per aconseguir els objectius que necessitem, tant de vendes com postvenda. Per això, ajustem els calendaris per unes vacances canviants, ja que les necessitats de la societat activa demanarà serveis operatius.

En resum, iniciem una segona part de l’any que ens pot portar canvis de governs i això és molt significatiu per a tot el nostre sector de l’automoció, tant per la fabricació com per la distribució. Ara, més que mai, ens cal una unitat forta en defensa de les nostres empreses.

Estigueu atents a totes les informacions i participeu en totes les convocatòries.

Moltes gràcies a totes i tots!

Jaume Roura Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona