Skip links

Lamentem la mort del nostre Vicepresident, Xavi Freixes

El passat 29 de desembre de 2020, ens va deixar el nostre estimat Xavi Freixes, Vicepresident de Fecavem i President de l’Associació d’Automoció de Lleida des de l’any 2016. Va morir als 61 anys per la maleïda Covid-19.

Lligat des de sempre a l’automoció i una persona de referència per a tot el nostre sector, era CEO de Rufre Diesel Injecció, fundada l’any 1958 pel seu pare, dedicada a la comprovació i reparació de sistemes d’injecció dièsel, així com de Tridiesel i Euro DG.

Freixes va assumir al llarg de la seva carrera tot un seguit de responsabilitats que el van convertir en un empresari compromès amb el sector. També ostentava el càrrec de Vicepresident de la Federació de Tallers Fecatra i era membre del comitè executiu de CETRAA, assumint la responsabilitat de diverses comissions. Destaquem el seu impuls pel projecte de lliure taller.

Des de Fecavem, sempre recordarem el seu caràcter conciliador i proactiu i la seva professionalitat. Tots els qui l’hem tractat, destaquem la seva personalitat única. Una sentida pèrdua per a tots i totes. Enviem el més sincer condol a tota la seva família.

Joan Blancafort, Secretari General de Fecavem i el Gremi del Motor