Skip links

Maig 2023 | Jaume Roura: “Ara més que mai, t’espero a l’Automobile Barcelona!”

Comencem un mes maig amb molta força: els propers dies 11 i 12 obrim les portes de l’Automobile Barcelona, l’únic saló de l’automòbil internacional a tota Espanya. Malgrat que les noves tecnologies avui arriben a casa nostra, l’automòbil té la singularitat d’adaptar-se i abanderar els canvis i, a la vegada, ser diferent ja que a tots i totes ens agrada veure i palpar les novetats i, més ara, que tot està en constant canvi.

S’ha imposat la paraula MOBILITAT, tan necessària per a les nostres llibertats de moviments individuals i col·lectives. A dia d’avui, el cotxe i la moto són elements bàsics i necessaris per cobrir les necessitats de treball, família i oci. És per tot plegat que el Saló ens posa al dia.

Enguany, més que mai, no pots faltar a aquesta cita i cal animar perquè tothom el visiti. Com a president de la patronal Fecavem i del Gremi del Motor i la Mobilitat, t’emplaço i t’espero al nostre stand de la patronal Fecavem des d’on ajudarem els compradors d’automòbils a treure la incertesa de la motorització que necessiten. També estigueu atents a totes les jornades del nostre sector que també participem de forma activa en la seva organització.

D’altra banda, a finals de maig tenim eleccions municipals i ens cal estar molt alerta ja que ens juguem molt. Necessitem governants que comprenguin que les nostres empreses ajuden a la ciutadania i constituïm empreses de primera necessitat. I així ho vàrem demostrar justament amb els sanitaris durant la pandèmia de la covid. Com es desplaçaven tots ells? Des de la nostra Patronal vam ajudar de forma activa per donar el servei als mitjans de mobilitat que ho requerien i obrint mentre la resta d’Espanya tenia els seus centres tancats. Per tant, cal anar a votar. Si no, malauradament, tornarem al mateix que ja tenim ara.

Des del Gremi del Motor i la Mobilitat i Fecavem seguim amb totes les informacions de com marxa el mercat, ajudem amb tot el possible als associats i associades pel bon funcionament de les empreses, i tu ets necessari.

Ànims! En veiem a l’AUTOMOBILE BARCELONA,

Jaume Roura i Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat