Skip links

Mantenim l’esperit de Fira de Barcelona

Fecavem segueix de molt a prop les iniciatives firals amb impacte en l’automoció que impulsa Fira de Barcelona. En el calendari 2021 d’activitats firals, l’Automobile Barcelona està previst que se celebri entre el 8 i el 16 de maig al recinte firal de Montjuic. També contempla la celebració del Saló Ocasió durant del 20 al 28 de novembre. Esperem poder anunciar la seva celebració i participar-hi perquè serà un bon indicatiu que recuperem la normalitat. 

Barcelona necessita que Fira de Barcelona recuperi el seu paper dinamitzador perquè genera activitat i ocupació. Si, com tot apunta, la situació millora i la pandèmia perd força, les activitats firals són un revulsiu per la nostra capital Barcelona i per a tota Catalunya.

Més fires a les que cal tenir la mirada posada

Estarem també atents a altres iniciatives firals on podem participar com són el Saló de l’Educació, que figura en el calendari però amb les dates pendents de confirmar; el Caravanning previst pel mes d’octubre; i l’Smart Mobilty Congress, orientat a la nova mobilitat. No perdem el fil.