Skip links

Firma per un marc normatiu que protegeixi els nostres negocis i els llocs de treball

Fecavem impulsa la iniciativa de la patronal espanyola Faconauto, davant la incertesa que genera que alguns fabricants de vehicles estan canviant les regles de joc i alguns volen prescindir unilateralment de les seves xarxes de concessionaris. Així doncs, compartim la iniciativa de la patronal per fer sentir la nostra veu.

Amb la teva firma, estàs reclamant que hi hagi una llei que protegeixi els concessionaris de les cancel·lacions massives de contractes que s’estan produint actualment per part d’algunes multinacionals fabricants d’automòbils. Si no revertim aquesta situació, hi ha en joc més de 150.000 llocs de treball i les esperances de moltes famílies.

Ara, tenim l’oportunitat d’aconseguir-ho. Així doncs, us einformem que des del Congrés dels Diputats s’està tramitant una esmena al Proyecto de Ley Crea y Crece que, si s’aprova, donaria als concessionaris les garanties mínimes que necessiten per continuar sent fonamentals per a l’ocupació i l’activitat econòmica d´Espanya.

Amb la teva firma i la de molts més, els partits polítics visualitzaran el suport social, una acció clau per aconseguir que votin a favor d’aquesta esmena que proporcionarà estabilitat a un sector del qual, depenen milers de famílies des de fa generacions.

Els concessionaris ho necessitem. Els empresaris, treballadors i les seves famílies del sector de l’automoció, també. GRÀCIES PER ESTAR AL COSTAT!

Pràcticament 5.000 persones ja han firmat, suma’t!