Skip links

Marcos Urarte lidera amb la seva conferència la Jornada del Gremi la seva Assemblea

L’Assemblea General del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona va servir per posar de relleu tota la feina feta el 2022 amb la presentació de la memòria corresponent que tocava presentar. En aquesta ocasió, es va apostar per un doble format: un dossier en pdf, però també un vídeo de tres minuts que il·lustra tota la feina feta, la nostra rellevància en els mitjans de comunicació, el paper preponderant que hem volgut tenir amb els diferents actors de l’administració pública i altres patronals i associacions en l’àmbit privat, així com el teixit representatiu de la nostra estructura englobada en la patronal Fecavem.

Posteriorment, des de les renovades instal·lacions del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, es va celebrar una conferència a càrrec del professor i enginyer reconegut per la Universitat de Harvard, Marcos Urarte.

El professor Urarte ens va posar en situació sobre l’estat de l’automoció actual i també ens va donar un retrat molt exacte de la macroeconomia actual, les afectacions de la guerra d’Ucraïna a les nostres empreses i les aliances que poden produir-se en el curt termini.

Quan vam acabar les tres hores de sessió, vam tancar l’acte amb un dinar de germanor entre tots els agremiats i agremiades des de la terrassa de la nostra seu a Barcelona. Us desitgem un bon estiu a totes i tots!