Skip links

Un mes de maig intens, et sumes?

Aquest mes de maig, Barcelona es posa de gala per celebrar l’Automobile Barcelona i Motoh! Són dos esdeveniments de referència internacional, a més d’una oportunitat per als visitants del recinte firal per veure l’oferta comercial de les marques i concessionaris participants. Presentaran nombroses novetats en disseny i l’últim crit en tecnologia i el seu catàleg d’ofertes, amb el propòsit de proveir de solucions de mobilitat confortables, segures, amb motoritzacions eficients i netes.

Aquests certàmens tenen lloc en un moment clau per al sector perquè la nova mobilitat canvia i en el nou escenari que es dibuixa, l’automoció té molt a dir. I és que les dades que recull l’estudi publicat per NTTData i Ganvam són prou eloqüents: 33,4 mM de desplaçaments a Espanya l’any passat, un 85% es realitzen en transport privat i un 57% en ciutat. D’altra banda, de forma conjunta, turismes i motocicletes representen un 45% dels mitjans de transport. Són dades que per elles mateixes, posen de manifest el potencial del sector i l’elevat ús que en fem tantes i tantes persones de forma diària.

El sector -en el seu conjunt-, es prepara per a la nova mobilitat i ofereix vehicles amb prestacions que fa uns anys no ens podíem imaginar, com per exemple, que siguin capaços de llegir les senyals de trànsit amb sistemes preventius d’accidents revolucionaris, que s’avancen al futur. Un clar exponent del que dic és l’ecall, un sistema que connecta automàticament en cas de col·lisió greu amb emergències. Els nous vehicles són més nets, més segurs i estan més preparats per a la connexió virtual. 

És el moment de reivindicar la rellevància del vehicle de motor i el paper que té la distribució d’automoció, especialment per a les convocatòries d’eleccions municipals i generals d’enguany, un moment en què els candidats són molt receptius

En això estem des de la Patronal Fecavem, des de la talaia que ens brinda Fira de Barcelona. Ens trobareu en el nostre stand acompanyats de la Federación Nacional de Concessionaris Oficiales Faconauto i l’Associació Nacional de professionals del Motor Ganvam, a més del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, de la mà de Caixabank i Repsol. 

A més, i de la mà de l’Associació Nacional de Marques d’Automòbils Anfac, us convidem a venir el dia 12 de maig a la jornada titulada el moment de la descarbonització i l’electrificació. La inscripció ja està oberta i la podeu fer a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhS467SVc4ctHT-wP1K5yzcGXFyvlH1wQnrMigdlp4Hfnltg/viewform

També el dia 19 celebrarem una segona jornada que impulsem amb Faconauto i Ganvam i properament us donarem tota la informació. Tots aquells i aquelles que esteu interessats en saber més sobre les nostres propostes, us convidem a venir. I tots i totes aquelles que us adheriu a la nostra reivindicació, us demanem que ens acompanyeu.