Skip links

El moment de la descarbonització i l’electrificació, des de l’Automobile de Barcelona 2023

En el marc de l’Automobile Barcelona 2023, les patronals ANFAC i FECAVEM s’alien per celebrar la jornada El moment de la Descarbonització i l’Electrificació.

Dins aquest context, parlarem de la situació actual del sector de l’automoció cap a la mobilitat zero emissions i analitzarem les perspectives de mercat en el canvi cap al vehicle electrificat i de baixes emissions, de la mà de veus acreditades al sector.

La jornada comptarà amb la inauguració a càrrec d’Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat en Generalitat de Catalunya, i amb la cloenda de la mà de la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Sra. Raquel Sánchez.

El proper 12 de maig, ens veiem a l’Automobile de Barcelona.

Agenda

09-9:30h: Recepció de convidats
9:30-9:45h: Obertura, Enrique Lacalle, president de l’Automobile de Barcelona, i Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat en Generalitat de Catalunya.
9:45-10h: Ponència Xavier Oms, director general de Caixabank Equipment Finance
10-10.15h: Presentació de l’ideari del Grup Diagonal Ricardo Martín, director d’Automoció i Mobilitat de Grant Thornton
10:15-11:15h: Taula de debat Quin cotxe em compro? José López-Tafall, director general d’ANFAC; Jaume Roura, president de Fecavem; Jaime Moreno, director general de Transporte Terrestre del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana
Jordi Carmona, secretari d’indústria d’UGT-FICA; Rafael Guerrero, responsable de mobilitat de la Federación de Industria de CCOO; Iván Tallón, country manager de Wallbox
11:15-11:30h: Cloenda, Raquel Sánchez, Ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana

Entrada restringida només per a convidats. Per accedir us podeu inscriure aquí:

INSCRIPCIONS PER A LA JORNADA AMB FECAVEM I ANFAC