Skip links

Neix un nou baròmetre de l’automoció, l’Auto Mobility Trends

L’Auto Mobility Trends és fruit de la col·laboració de la la consultora YGroups Coche Global i el mitjà de comunicació Coche Global i té el propòsit d’informar del present i futur del sector, partint de de les dades d’un sondeig entre els operadors del sector. De la presentació que va tenir lloc a Casa Seat, i on el Gremi del Motor i Fecavem estaven representats, destaquem la presència de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, que va comptar amb una àmplia resposta del sector. Us destaquem els següents aspectes marcats en aquesta trobada:

  • La necessitat compartida de repensar la moblitat i fer front a la reducció d’emissions, la sinistralitat vial i les restriccions a grans ciutats. 
  • La voluntat de coordinació pública i privada  de treballar en equip per superar la crisi i afrontar els profunds canvis del sector.
  • La transformació de les plantes de fabricació de vehicles i components cap al vehicle elèctric i altres fonts sostenibles i la creació d’infraestructures de subministrament.

La Ministra va concloure que el sector de l’automoció és fonamental i ha d’afrontar els nombrosos reptes per sortir reforçats desprès d’aquesta crisi.

QUÈ ÉS L’AUTO MOBILITY TRENDS?

Es pregunta cap a on va el sector de la mà de Faconauto, Anfac i Sernauto. A tall d’exemple, el 57,7% de les empreses preveuen una aposta per nous negocis a partir d’ara dins el sector. L’aposta de futur, que no immediata, és el vehicle elèctric. En els fabricants, l’aposta per aquest camp ja arriba al 90%. Us enllacem amb la primera revista completa on trobareu totes les infografies.