Skip links

Nou #GREMIConfidencial amb Ernest Maragall d’ERC

En el marc de les eleccions municipals que se celebraran enguany a tot el territori, des del Gremi del Motor hem engegat unes jornades que ens permeten conèixer quin paper jugarà la mobilitat pels propers anys. Tal com podem constatar, la política que es duu a terme des dels ajuntaments afecta de forma directa a la vida del dia a dia de tota la ciutadania i les empreses. Barcelona és l’exemple més destacat i la mobilitat ja forma part de la segona gran preocupació dels seus habitants, després de la manca de seguretat, segons els darrers informes publicats.

Per tot plegat, el proper dijous 27 d’abril celebrarem la tercera jornada del #GREMIConfidencial. En aquesta ocasió, escoltarem quin programa porten des d’Esquerra Republicana de Catalunya, ERC. Per això, convidarem a l’alcaldable de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Ernest Maragall, i a l’actual alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

Coneix Ernest Maragall

President del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, vicepresident de l’àrea d’Internacional i Cooperació de l’AMB i diputat al Parlament de Catalunya per Barcelona.

Coneix Mireia Ingla

Llicenciada en Dret i amb postgrau en Mediació. Ha estat candidata a l’alcaldia el 2011, el 2015 i el 2019, i és l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès.

Coordenades
Dijous 27 d’abril de 2023
Horari: 12-13:30h
On? CASA SEAT. Passeig de Gràcia, 109 de Barcelona

INSCRIU-TE!