Skip links

Nou servei d’orientació professional per als treballadors en actiu

La incertesa actual obre i tanca portes, de manera que hem de preparar-nos davant el que pugui venir. Per aquesta motiu us avancem que al llarg d’aquest mes de febrer que tot just iniciem, el Gremi del Motor de Barcelona oferirà als treballadors de les empreses el Servei d’orientació professional.

Aquest nou servei té com a principal objectiu acompanyar els treballadors i treballadores per millorar competencialment en el seu lloc de feina, dissenyar itineraris formatius i oferir eines i recursos per tal que la persona pugui desenvolupar-se professionalment. 

Així doncs, la prospecció permet el contacte directe amb les empreses, conèixer la seva situació, captar les possibles necessitats i, finalment, transmetre-les a la persona orientada. El servei es dirigeix exclusivament a persones treballadores ocupades, ja sigui per compte propi o aliè. 

La modalitat del servei és presencial a Barcelona i Manresa, però també hi ha l’opció online a través de videotrucada. La durada del procés depèn de cada persona, així com l’horari i la calendarització de les reunions. Però sí s’estableix la realització de dues reunions, com a mínim, per poder establir i definir un pla d’acció eficaç. 

Quin projecte oferim?

El Gremi del Motor ofereix un servei contrastat, doncs ens sumem al programa de la Unió Patronal Metal·lúrgica “Projecta’t per a l’orientació professional per a persones treballadores ocupades” que promou i subvenciona el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Els resultats i la metodologia d’aquest servei durant els passats 2021 i 2022 es poden consultar aquí

Per saber més, contacta’ns! I per a més informació, podeu trucar al 93 415 06 95 o bé, enviar un mail a gremi@gremidelmotor.org