Skip links

Novetats en el servei d’informació estadística de vehicles

Fecavem i les associacions que la integren, han renovat el servei d’informació del mercat d’automoció de la mà del nostre soci col·laborador MSI – Sistemas de Inteligencia de Mercado www.msiberia.org.

La renovació es tradueix en una nova presentació de les dades de vehicles, evolucionant cap el sistema exclusiu d’anàlisi d’MSI Simmix360, que presenta les dades de mercat d’una manera gràfica i que permet personalitzacions, així com la descàrrega de fitxers en format excel, entre d’altres.

Les dades disponibles fan referència a les matriculacions de vehicles nous amb detall municipal i respecte als usats, les dades corresponen a la demanda de VO, amb detall provincial. El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona mantindrà a la seva àrea professional, les condicions de servei a l’associat. Transitòriament, mantindrà les condicions de servei d’anys anteriors fins el mes de juny.

Durant aquest mes d’abril, aquest sistema entrarà en funcionament amb tot el servei renovat, que permetrà accedir a les dades de matriculacions de turismes i vehicles comercials lleugers, vehicles  de mobilitat lleugera de dues o més rodes i vehicles industrials, així com també transferència de turismes i vehicles comercials lleugers i motocicletes.

Us informem que per familiaritzar-se amb el nou sistema informatiu, podreu assistir als tutorials webinars que organitzem de forma coordinada amb MSI, amb el següent calendari de sessions webinar Inscripció gratuïta per als associats aquí: https://forms.gle/L8dc15e6QxFTRtxD7 

  1. 17/04/2024, a partir de les 11h 
  2. 19/04/2024, a partir de les 11h
  3. 22/04/2024, a partir de les 11h
  4. 26/04/2024, a partir de les 11h