Skip links

Obrim un nou espai de debat, el #GremiConfidencial amb Jaume Collboni

Els dos àmbits que més preocupen a la ciutadania de Barcelona són la seguretat i la mobilitat. Precisament, en aquest darrer aspecte, el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona treballa de forma activa perquè la privada sigui present i no es menystingui en l’àmbit de la capital catalana, però també de la seva Àrea Metropolitana de Barcelona i el conjunt de Catalunya com a pol de connexió. Per això, considerem indispensable conèixer quin futur li espera.

En aquesta línia i, emmarcats en les properes eleccions municipals del 2023, la nostra patronal ja va celebrar un primer debat obert entre tots els partits polítics actuals representats, excepte Barcelona en Comú que es va abstenir de participar, en el marc del Saló Ocasió de Fira Barcelona. Des del Gremi del Motor, vam fer un pas més enllà i aquest mes de desembre ha servit per donar el tret de sortida a les jornades #GremiConfidencial.

Aquestes volen apropar els principals candidats de la ciutat de Barcelona a assumir la seva alcaldia i conèixer, de primera mà, quin programa en matèria de mobilitat preparen. Així doncs, el primer #GremiConfidencial s’ha celebrat amb l’actual Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i candidat pel PSC, Jaume Collboni; així com amb l’actual Alcalde de l’Ajuntament de Mataró i candidat pel PSC, David Bote; juntament amb la Regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet. El lloc escollit per aquest trobada privada va ser a la CASA SEAT i esperem repetir moltes més trobades com aquestes, de tu a tu, on tots els nostres agremiats van poder compartir dubtes i impressions.

Aquest primer #GremiConfidencial va acabar amb el tradicional àpat de Nadal a les renovades instal·lacions de la seu del Gremi del Motor i la Mobilitat, al carrer Gran de Gràcia número 69 de Barcelona.