Skip links

Oferta de joves comercials d’automoció per socis interessats

En el marc del programa de FP Dual per a comercials de l’automoció que impulsem des del Gremi del Motor, a mitjans de setembre, el Gremi portarà a terme una sessió de trobada virtual entre els joves alumnes que es formen com a comercials d’automoció en règim dual i que han d’iniciar la formació en el centre de treball, amb els socis interessats en acollir-los. La sessió ha de servir per conèixer-se.

Els alumnes han completat el seu primer curs escolar en el seu Institut i per completar el segon, usem la fórmula de simultaniejar la formació en el centre de formació amb l’empresa. Aquests joves compten amb una completa formació comercial i en el que es refereix a la formació específica d’automoció, per aquesta nova edició s’ha reforçat molt la seva qualitat de continguts i els Instituts disposen ja de manuals didàctics dissenyats per experts del sector.

Malauradament, el COVID altera aquest programa formatiu perquè els Expedients de Regulació d’Ocupació que afecten a les empreses del sector. Per aquest motiu, representants del Gremi s’han reunit amb la direcció d’Educació de la Generalitat per traslladar aquesta inquietud. A més, s’ha traslladat aquest problema a Foment del Treball per la seva interlocució amb el Departament de Treball i Inspecció Laboral. Informarem del resultat d’aquestes gestions.

Descarrega’t el programa FP Dual!