Skip links

Ondinauto revoluciona la presentació del nou CUPRA!

El passat 11 de novembre, Ondinauto, concessionari pertanyent al Grup Maas, va celebrar una original inauguració simultània retransmesa via streaming dels nous CUPRA City Garage a Sant Cugat i CUPRA Garage Manresa. A més, van presentar el nou CUPRA Born, el primer vehicle 100% elèctric de la marca, juntament amb els presentadors Laia Ferrer i Xavier Andreu. Un esdeveniment que va comptar amb més de 200 convidats presencials i centenars d’espectadors al directe. Una jornada plena de joies i sorpreses que constaten la bona feina dels nostres agremiats.

En un acte dinàmic en què els presentadors van anar introduint els diversos ponents que hi van participar, van destacar especialment els parlaments de Josep Pont, director general de Maas i vicepresident del Gremi del Motor; Mikel Palomera, director general de Seat i Cupra a Espanya; Ignasi Casanovas, director de màrqueting de Cupra Espanya; i Víctor Sarasola, director comercial de Cupra Espanya.

Durant el seu discurs, Sarasola va destacar que la marca “està immersa en un procés progressiu d’exclusivitat de les instal·lacions pel que fa tant a producte com a persones“, i que Cupra és “una marca emocional i la nostra xarxa ha de ser la nostra millor ambaixadora”. A més, també va vaticinar que “amb socis com Maas Ondinauto estem convençuts que el millor per aquesta marca està encara per arribar”.

Des de Fecavem, volem traslladar la nostra enhorabona i felicitació pel Grup Maas!