Skip links

El Pacte per la Mobilitat de Barcelona celebra 25 anys

Des de la seva creació l’any 1998, el Pacte per la Mobilitat de Barcelona ha contribuït a impulsar iniciatives i consensuar actuacions per millorar la mobilitat i la seguretat viària urbana.

Des del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, hem participat activament d’ençà de la seva fundació, vetllant pel prestigi de l’activitat dels agremiats i la mobilitat privada, així com també participant en la millora de les estructures generals de Barcelona.

Actualment, formen part del Pacte per la Mobilitat 146 associacions, empreses, organismes, entitats públiques, gremis, col·legis professionals, sindicats, patronals, universitats i persones expertes vinculades amb la mobilitat, a part de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte de celebració ha estat una oportunitat per coincidir i retrobar-se amb persones que durant tots aquests anys han estat compromeses amb la millora de la mobilitat a la ciutat. El Pacte per la Mobilitat de Barcelona és un marc de treball pioner que ha estat replicat per les entitats gestores de la mobilitat en altres territoris.