Skip links

El Pla de Mobilitat de Barcelona i les noves ajudes centren l’Automobile Talks de maig

En el nou Automobile Talks celebrat aquest mes de maig, hem comptat amb la intervenció del coordinador general de mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Àngel López. En la seva presentació, ha informat del planejament general del pla 2025-2030, orientat a satisfer els motius de mobilitat, més que en si es fa a peu, en bici o transport públic. En aquest nou mandat es qüestiona el que s’ha assolit i el que queda pendent i proposa un full de ruta amb una orientació ben diferent als darrers 8 anys. Pel que fa referència al vehicle privat, ha anunciat que impulsaran les noves tecnologies per accelerar la transformació del sistema de transport i sense deixar ningú enrere.

En la intervenció d’obertura de Joan Blancafort, Secretari General del Gremi del Motor, li ha recordat que el programa electoral del PSC contempla una línia d’ajudes a la compra de vehicles. Seguidament, els directius de BSM, Josep Maria Deulofeu i Marc Castellsagué, han presentat el programa Endolla Barcelona, que impulsa l’electromobilitat a Barcelona. Actualment, amb la xarxa de punts existent, Barcelona està en el Top 5 a Europa i cal destacar el repte de BSM d’ajudar a augmentar la venda de vehicles elèctrics amb diferents propostes de valor dirigides als professionals del motor.
En el seu torn d’intervenció, Enterprise Mobiltiy, de la mà de Cristina Méndez, ha proposat un model de gestió nou dels vehicles de cortesia que disposen els professionals del motor, amb el propòsit de reduir els costos empresarials i millorar la qualitat de servei als clients.

L’obertura de l’acte ha estat per part del Secretari General de Fecavem Joan Blancafort i Oriol Pros, per part del sponsor de l’esdeveniment BBVA CF. Hem comptat amb una ràpida presentació del nou servei analític de dades de matriculacions de vehicles nous i de transferències de VO, disponible per als associats.

Joan Blancafort ha lliurat a l’interlocutor de l’Ajuntament de Barcelona, la proposta de mobilitat sostenible i per a tothom elaborada per Faconauto, entitat vinculada a Fecavem destacant que si l’Ajuntament prepara el seu full de ruta o pla, nosaltres també disposem del nostre, apte pels models de negoci del nostre col·lectiu.