Skip links

El president de Fecavem, Jaume Roura, signa un conveni de col·laboració amb Chery

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, lidera l’impuls econòmic que aquest sector ha de projectar en els propers anys

El president de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, Jaume Roura i Calls, ha participat en la signatura d’un conveni de col·laboració amb la multinacional xinesa per explorar les possibilitats d’instal·lar la seva seu de producció europea a Catalunya. El president Roura, també de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), ha participat de la signatura juntament amb el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i Tongyue Yin, de l’empresa automobilística Chery.


Aquesta trobada també ha comptat amb la representació dels sindicats CCOO, amb el seu secretari general Javier Pacheco; i la secretària del sector d’indústria automòbil de la UGT a Catalunya, Yolanda Funés. Així com el professor de l’IESE, Pedro Nueno, referent en política econòmica i relacions internacionals. Per la seva banda, Chery viatja amb una delegació xinesa que està explorant la possibilitat, més a curt que llarg termini, de tancar un acord definitiu amb una ciutat europea per marcar el seu full de ruta empresarial.