Skip links

El president Jaume Roura renova mandat al capdavant de la Patronal Fecavem

La darrera Junta de la Patronal Catalana de l’Automoció, Fecavem, va servir per renovar el càrrec de president a Jaume Roura i Calls per un mandat de quatre anys més. La celebració d’aquesta reelecció es va dur a terme des del Parador de Lleida.
D’aquesta manera, l’acord es va assolir per unanimitat entre tots els integrants representants per l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Corve Girona, Astave Tarragona, el Gremi de la Mobilitat de Sabadell i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona.
En la seva presa de possessió, el president Jaume Roura va declarar: “Agraeixo la confiança dipositada en la meva persona. En una època de grans canvis que ens està tocant viure i amb els nous reptes de la mobilitat urbana, privada i la transformació dels models de combustió, cal buscar grans consensos. L’associacionisme és una marca de la casa, però també el tarannà català que sempre ens ha caracteritzat. En aquest sentit, cal seguir remant amb aquest esperit ja que la unió, fa la força. El més important és reivindicar-nos, fer arribar la nostra veu allà on calgui, també a Europa, però sobretot buscar una entesa entre tots plegats”.
Jaume Roura i Calls també és actualment President del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona i President de la Unió Patronal Metal·lurgica, UPM. En paral·lel, ostenta la vicepresidència de Foment del Treball Nacional i la de Confemetal.