Skip links

Primer Meetup entre Fecavem i coches.net! Inscripcions ja obertes

Fecavem i coches.net celebren el primer Meetup conjuntament. La jornada ‘El poder de la Data: optimitza i revoluciona el teu negoci’, servirà per descobrir com la Data pot impulsar la teva empresa a nous horitzons. Una oportunitat única per conèixer aquest aspecte clau per als èxits professionals de les empreses d’automoció que compta amb un cartell de luxe el proper 9 de juliol de 2024, de 10-13h a l’Auditori Adevinta, c/Ciutat de Granada, 150 de Barcelona.

Et detallem els ponents i l’agenda.

Ponents

Oscar Aguilar: Field Sales Director Motor. Expert en digitalització i estratègia de dades.

Marcel Blanes: Responsable de Relacions Institucionals a coches.net i motos.net. Especialista en anàlisi de tendències i mobilitat.

Pau Meler: Product Manager Motor. Expert en anàlisi de dades i solucions de gestió.

Agenda

10:00h – Recepció i esmorzar. Espai de connexió amb altres professionals del sector mentre gaudim d´un esmorzar.

10:30h – Benvinguda a càrrec de Joao Eça, Director General de cotxes.net i motos.net – Representant de Gremi Motor/Fecavem. “Introducció i objectius de l’esdeveniment”: Coneix el propòsit del meetup i què esperem aconseguir junts avui.

10:45h – Desxifrant el futur de la mobilitat a Catalunya: Perspectives i la Data com a element clau.
Marcel Blanes i Oscar Aguilar. “Panorama actual i futur de la mobilitat”: Comprèn les tendències i com afecten la indústria automotriu. Data: La clau de l’èxit empresarial: Exploració de com les dades poden transformar les decisions i resultats empresarials.

11:00h – Potencia la teva estratègia amb dades concretes. Pau Meler. Coneix les estadístiques avançades, informes mensuals i l’innovador Price Radar de coches.net.

11:15h – Journey interactiu. Oscar Aguilar i Pau Meler. Participa en un viatge interactiu que et mostrarà com gestionar estoc, optimitzar preus i millorar la gestió comercial amb dades.

12:15h – En exclusiva: Els nous productes de Data. Pau Meler. Presentem un avenç del que seran les noves eines de Data de coches.net que revolucionaran el teu negoci.

12:30h – Claus i consells per gestionar la teva reputació a coches.net. Oscar Aguilar. “La teva imatge importa”: Estratègies efectives per gestionar i millorar la teva reputació a la plataforma.

12:40h – Sessió de preguntes i respostes (Q&A). “Resol els teus dubtes”: Espai obert per interactuar amb els experts i aclarir totes les preguntes sobre l’ús de dades.