Skip links

Promoció especial de Securitas Direct pels concessionaris

Fecavem va comptar en l’Automobile Talks amb el partner Securitas Direct, líder en la lluita contra els robatoris a empreses i particulars. Ara, ens apropen una oferta pels nostres associats i associades única.

SECURITAS DIRECT

Aprofita l’oferta de protecció de Securitas Direct i beneficia’t dels sensors presense de protecció anticipada.  Ofereix el sistema antiinhibició d’alarmes sentinel i disposa de sistemes de zero visió. En 20 segons deixa l’estança a cegues amb fum. L’eficàcia d’aquest sistema està comprovada perquè han atrapat més de 500 delinqüents a tota Espanya.

Per què és líder en el mercat?

Detecta abans perquè disposem de la tecnologia necessària per tenir diferents nivells de protecció anticipada:  

 • Primer nivell: protecció antiinhibició/anti-sabotatge: únics capaços de detectar la inhibició i enviar el senyal d’alerta a través de la xarxa ATN exclusiva de Securitas Direct, immune a inhibidors. 
 • Segon nivell: protecció d’accés amb detectors d’accés Shocksensor (sensors avançats a portes i finestres per protegir tots els punts d’accés vulnerables). Són sensibles a obertura, però també a cops i vibracions, de manera que detecten l’intrús abans que entri, quan manipula o força un punt d’accés. 
 • Tercer nivell: càmeres i fotodetectors d’alta resolució, que detecten qualsevol moviment sospitós i prenen imatges amb qualitat Full HD (x5 cops millor) i visió nocturna. Compten amb anàlisi intel·ligent d’imatges (identifica persones, animals i vehicles) i ens permeten verificar de forma ràpida i precisa el que passa en cas de perill. A més, els clients poden accedir a les càmeres des del mòbil per comprovar que tot està bé, amb una experiència d’ús millorada. 

Per què detecta millor?

 • Nova unitat central: d’alta seguretat amb 4 vies de comunicació -xarxa mòbil 4G, Internet (Ethernet i wifi) i Xarxa ATN-, que a més estan encriptades per evitar pirates.
 • Inclou una capa d’intel·ligència artificial, que es troba als nostres sistemes centrals de monitorització (CRA), que combina big data i anàlisi d’imatge, que permet detectar patrons de riscos, prioritzar els salts reals i, per primera vegada al sector, donar resposta en menys de 20 segons, amb avís a forces i cossos de seguretat i serveis d’emergència en cas necessari.  
 • Per respondre i actuar més ràpid: avís immediat a Forces i Cossos de Seguretat i Emergències quan sigui necessari. Enviament de vigilant. Activació de Zerovision.

Més control i interacció amb els clients

 • Amb un nou tauler de control que és més interactiu que mai i reforça la protecció en un punt crític (l’entrada principal de la llar o negoci).
 • Amb el client perquè inclou notificacions per veu (així el client sabrà sempre quin és l’estat de la seva alarma). A més de la seva capacitat dissuasòria (l’altaveu i la sirena incorporada permeten alertar l’intrús que ha estat detectat). 
 • El panell té la parla escolta integrat amb la nostra CRA, per això comptem amb orelles a les portes d’entrada de les cases (des d’on es produeixen més del 95% dels salts d’alarma), que ens permetran detectar abans i verificar millor.
 • Càmeres ARLO: reforcen la resposta de valor amb més control i interacció per a exteriors i interiors de llars i petits negocis, permeten verificar amb més precisió i donar una resposta més ràpida. 
 • ARLO Security Pro per a negocis: té enregistrament continu que s’emmagatzema al núvol (el que completa la proposta d’alarma + videovigilància integrada per als negocis).  

I en cas d’emergència?

 • La nova suite compta amb diversos dispositius des dels quals es pot demanar ajut en cas d’emergència (Botó SOS), dins i fora de casa.
 • L’app mòbil intel·ligent, amb la qual els nostres clients poden controlar des de qualsevol lloc el seu sistema d’alarma i comprovar que tot està bé -amb àudio, imatges i notificacions en temps real- tot el que passa a casa i negoci. A més, inclou serveis com Guardià Verisure i el mateix Botó SOS.
David Yunta, Securitas Direct