Skip links

Saló Ocasió 2020, com a casa teva

Des de la Patronal Catalana de l’Automoció FECAVEM i el Gremi de Motor de la província de Barcelona celebrem el ‘Saló d’Ocasió 2020, com a casa teva’. Enguany, ens adaptem a les mesures i les restriccions que obliga la Covid-19 i canviem el format on concentràvem totes les ofertes des de Fira de Barcelona per una presència a tot el territori de les ofertes de vehicles d’ocasió des dels punts de venda habituals: concessionaris, compravendes i exposicions. 

Així doncs, és tot un repte i volem convertir la recta final d’aquest 2020 en una gran oportunitat per adquirir un vehicle d’ocasió: cotxe, moto o vehicle comercial. Comptem amb totes les marques, grans descomptes i la unió de tot el teixit empresarial de casa nostra per poder oferir un servei nou i únic.

Els dies per anar al punt de venda més proper de tots els municipis seran el 10, 11 i 12 de desembre. Des de Fecavem i el Gremi del Motor començarem la campanya de promoció dimecres 3 de desembre i estarem presents a la televisió, la ràdio, la premsa escrita i la premsa digital. Us fem arribar en exclusiva el vídeo promocional.

Us emplacem a la nostra web www.fecavem.cat on comptarem amb un cercador ordenat per municipis i comarques amb tots els establiments i marques participants.