Skip links

Fecavem us ofereix un servei informatiu sobre el Pla Renove

Fecavem i el Gremi del Motor ofereixen un servei d’assessorament i informació sobre les ajudes engegades des del govern espanyol i català

Aquest dilluns, el BOE va publicar oficialment el detall del Pla Renove 2020 dirigit als turismes i diferenciats per etiqueta CERO, ECO o C. A més també hi ha la peculiaritat de la seva tipologia i d’altres aspectes a tenir en compte.
D’altra banda, hi ha el MOVES, ajudes destinades a híbrids, autogas o elèctrics. I que, com cal recordar, les ajudes es tramiten en aquest cas a través de l’Icaen, l’Institut Català d’Energia.
Amb el compromís de sumar esforços i facilitar la compra i venda però també donar la màxima informació i transparència a aquests dos plans, des de Fecavem i el Gremi del Motor us posem a disposició un servei personal.
Tots els agremiats i agremiades podeu contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte. D’altra banda, també us fem extensiva aquesta ajuda a qualsevol potencial comprador o interessat en conèixer tot el detall de les ajudes.

Què oferim?

-Circulars informatives a través de la nostra Newsletter

-Servei d’atenció telefònic que podeu remetre a qui estigui interessat. Podeu contactar a través del 934 15 06 95

-Enviant un correu electrònic a gremi@gremidelmotor.org