Skip links

El Gremi del Motor impulsa el curs de digitalització amb EADA

El curs va començar el passat mes de setembre amb l’objectiu de fomentar la formació amb una mirada 360 que vagi més enllà de l’FP que, conjuntament amb tres instituts catalans, liderem en el foment de joves comercials. Així doncs, el mes de setembre vam presentar el Postgrau de Transformació Digital per a Directius amb EADA Business School. I el resultat ha estat un èxit i una realitat.

El mes de desembre s’ha donat el tret de sortida a aquest Postgrau amb un perfil d’interessats lligats a alts càrrecs de direcció de les empreses d’automoció catalana i impartit des de la seu del nostre Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona amb unes renovades instal·lacions que fan apte la celebració d’esdeveniments i postgraus com aquest.

La transformació digital és una necessitat per a les empreses de la distribució d’automoció. El nostre objectiu és ajudar a les empreses del sector de l’automoció oferint aquest programa subvencionat 100% amb les ajudes dels Fons Next Generation.

El kickoff de l’edició pel Gremi del Motor i FECAVEM, Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció del Postgrau en Transformació Digital Pimes impartit per EADA Business School, compta amb el secretari general Joan Blancafort per part del Gremi i l’Òscar Beà Torras i Joan Miquel Malagelada Seckler per part d’EADA, que també van donar la benvinguda als directius participants.