Skip links

Sí a una ‘Barcelona imparable’

Barcelona és un referent del nostre país i la sensació dels que l’estimem és que volem que prosperi, brilli i ens ompli d’orgull. Per això, quan veiem un moviment cívic, ciutadà i transversal que uneix la ciutadania, les empreses, la cultura i l’esport per impulsar la nostra ciutat, ens hem de sumar i manifestar-nos per Barcelona, perquè recuperi el lideratge i el dinamisme que ha portat a la nostra capital catalana, poder ser una de les ciutats del món de referència on viure.

El Gremi del Motor de Barcelona, una de les quatre associacions que integren Fecavem, s’ha adherit a la plataforma ‘Barcelona és imparable’ per superar el cop que ha suposat la pandèmia de la Covid-19, les darreres polítiques poc encertades en matèria de mobilitat, i aprofitar totes les oportunitats que estiguin al nostre abast que ens permeti assumir el paper de capital del Mediterrani, que aporti prosperitat econòmica a tots i aconseguir una Barcelona compromesa amb les persones més vulnerables, a la vegada, també respectuosa amb el medi ambient. 

Aquest mes d’octubre, la Plataforma esmentada ha convocat una concentració que ha omplert la plaça de Sant Jaume, reclamant més atenció a l’opinió de les entitats que la recolzen. Cal que després d’aquest primer pas, n’hi hagin d’altres perquè ara, més que mai, hem d’empentar tots i totes Barcelona perquè sigui imparable.