Skip links

Torna el Baròmetre Auto Mobility Trends, participes?

Per quart any consecutiu, torna el Baròmetre Auto Mobility Trends per analitzar tota la cadena de valor del sector de la mobilitat i l’automoció. Per aconseguir que el projecte continuï, necessitem la vostra col·laboració. Per això us demanem que envieu el qüestionari de l’enquesta a les empreses que formen part de la vostra organització. Les respostes es tracten de manera agregada.

Quan tinguem els resultats, us enviarem les conclusions i us demanarem una tribuna d’opinió per publicar a la revista impresa amb el Baròmetre i la seva pàgina web. A més, us demanarem la vostra participació en el marc de les taules d’anàlisi durant l’acte de presentació. Us remetem unes línies d’explicació per si voleu aprofitar-les per adjuntar al qüestionari en l’enviament a les empreses.

VOTA ARA

Moltes gràcies pel vostre suport!

Auto Mobility Trends 2023

Auto Mobility Trends és un baròmetre sobre la situació del sector de l’automòbil i la mobilitat promogut per Coche Global amb la col·laboració d’organitzacions com Anfac, Sernauto, Faconauto, Fecavem, Ganvam, Aedive, CIAC, Mobility City i Anesdor. L’objectiu és conèixer les tendències en un moment decisiu i en un entorn ple de reptes. Per això necessitem la vostra col·laboració responent un breu qüestionari a l’enllaç adjunt. Moltes gràcies!

Veure el darrer Automobile Trends 2022