Skip links

Últimes novetats Moves i Renove

En els quadres inferiors detallem els imports dels crèdits disponibles i consumits dels plans d’ajuts RENOVE 2020 i MOVES, actualitzats.

ICAEN ha actualitzat el seu quadre informatiu de l’evolució del pressupost i com a novetat important, us informem que encara hi ha crèdit disponible per la línia 1 per l’adquisició de vehicles en general i que la línia esgotada i amb llista d’espera ve referida a les motoritzacions GNC, GNL i GLP.

ACTUALITZACIÓ DE CONTINGUTS DE LA GUIA DEFINITIVA PUBLICADA A LA WEB DEL GREMI DEL MOTOR
Us informem que hem simplificat la nostra guia per a sol·licitants i beneficiaris, amb enllaços a les webs oficials.

DEFINICIÓ DE VEHICLES M1 amb carrosseria AF MULTIUSO
Al simulador de subvencions del Plan Renove figura la referència “Vehículo con carrocería AF multiuso definicios en el articulo 1.4.b”. La seva definició és : M1 con carrocería AF Multiuso: vehículos de motor con al menos cuatro ruedas diseñados y fabricados para el transporte de pasajeros y su equipaje o mercancías en un compartimento único, destinados a uso comercial. 

NOVES FUNCIONALITATS DEL PROGRAMA DE GESTIÓ DEL PLA RENOVE 2020
A la web del Ministerio figura literalment: Actualmente están disponibles (1) el simulador, (2) el formulario de reserva de crédito y (3) el formulario de anulación. El martes 10 de noviembre a las 11:00 am se publicará: El formulario para adjuntar la documentación requerida para la validación de la solicitud, que previamente ha reservado, en el que se incluye: cuenta bancaria, ficha técnica del vehículo, permiso de circulación, documento justificativo de pago, documentación del vehículo achatarrado, etc. El formulario para corregir ciertos datos introducidos erróneamente en la reserva de crédito cuya modificación está permitida. Se recuerda que no todos los datos incluidos en la reserva de crédito pueden ser modificados con este formulario.