Skip links

Treballem per reemplaçar el Saló d’Ocasió en un altre esdeveniment

El Comitè Executiu ha acordat que, donades les circumstàncies actuals i la suspensió de l’edició del Saló del Vehicle d’Ocasió, es vol aprofitar l’ocasió per fer una jornada de portes obertes. Inicialment es preveia del 19 al 22 de novembre, però finalment es trasllada al mes de desembre. Properament, i conjuntament amb el que marqui el Procicat i el desenvolupament del coronavirus a casa nostra, concretarem les dates. Un Saló que es deslocalitzarà en els diferents punts d’arreu del territori on tenim els nostres concessionaris.

Aquesta nova edició anirà acompanyada d’una potent campanya publicitària de televisió, ràdio, premsa escrita i digital, per atraure l’interès dels compradors a les exposicions, on el visitant hi trobarà ofertes de Saló. Però també amb un suport digital per poder dirigir els clients des de casa seva als concessionaris on estigui interessat.

Per aquest motiu, estem acabant de tancar el pressupost d’aquesta campanya de publicitat i us informarem que passarem una derrama d’una quantitat destinada a la promoció molt continguda, compensada sobradament per la notorietat i visibilitat d’aquesta campanya que és resultat de la suma de l’esforç de tots. Aquesta iniciativa és una experiència que ens servirà per altres promocions de cara al futur. Properament us concretament les condicions i la despesa prevista.