Skip links

#Venmelamoto i guanya una Ecooter!

Durant la celebració de l’Automobile Barcelona, en l’espai compartit amb la patronal catalana Fecavem, situat a l’Avinguda Maria Cristina, els participants podran posar a prova les seves habilitats comercials: hauran d’enregistrar una intervenció d’uns trenta segons i publicar-la a internet amb l’etiqueta #venmelamoto. Tota la informació del repte està disponible a www.venmelamoto.cat 

Us animem a participar perquè està obert a tothom. El primer premi és una scooter elèctrica Ecooter i el segon premi, un dispositiu digital Chromebook. Amb aquesta acció, el Gremi del Motor promou el curs de formació professional de grau superior en règim dual, amb orientació al vessant comercial de l’automoció, el qual s’imparteix en els Instituts Joan Brossa de Barcelona i Montserrat Roig de Terrassa, i que compta amb el suport del fabricant Ecooter, el concessionari Màquina Motors.

L’equip que atendrà els participants i els assistiran a la gravació de la intervenció i la posterior publicació a Instagram. Tot i que els coneixements dels comercials de l’automoció són amplis, la capacitat de persuadir i motivar el client és molt important. El concurs posa a prova aquesta habilitat. Els guanyadors ho seran per aclamació i el dia 24 d’octubre es farà el recompte de likes.

El projecte de formació dels Instituts Joan Brossa, Montserrat Roig i el Gremi del Motor, ha rebut el suport de Dualiza Bankia, Fundació per a la Formació Dual, vinculada a Bankia i Caixabank.