Skip links

Vine al Saló d’Ocasió!

El passat mes de setembre, el Gremi del Motor va confirmar l’acord per celebrar, aquest any sí, una nova edició del Saló d’Ocasió. Aquest tira endavant amb garanties, malgrat el context de crisi econòmica i social i sabent l’alta demanda que hi ha actualment per aquest perfil de vehicle.

Del 26 de novembre al 4 de desembre, torna el Saló Ocasió, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia de la covid i les seves conseqüències. Amb la voluntat de continuar sent la plataforma de referència per a marques i distribuïdors del sector de l’automoció i del vehicle seminou, aquesta nova edició del Saló Ocasió tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc. Des de la nostra patronal, som conscients i no estem aliens a la realitat de mercat actual, condicionat a les limitacions d’estoc que afecten la compravenda de vehicles seminous.

Dades d’interès

Més de 20.000 compradors potencials visiten Ocasió cada any. No perdis l’oportunitat de ser-hi present amb les millors ofertes! 1 de cada 8 visitants compra un cotxe durant el seu pas pel saló.

Així doncs, les principals novetats del Saló són:

– Es concentra tota l´oferta en un únic pavelló: Palau 8 (Montjuïc, Barcelona).

– L’exposició al públic ocupa una superfície neta de fins a 11.000 metres quadrats, donant cabuda a més de 500 vehicles i facilitant addicionalment les zones de campa per a l’estacionament i la reposició de vehicles.

– Organització de l’oferta al llarg d’un únic i ampli passadís central per facilitar la visibilitat de totes les empreses i millorar l’experiència de visita.

Us facilitem dades d’interès per participar! Contacte comercial ANDREU SANCHO / asancho@firabarcelona.com