Skip links

Web disponible pel registre del Renove

Des de les 10h del matí, entra en funcionament el registre del Pla Renove. La tramitació de les ajudes del Pla per l’adquisició de vehicles més sostenibles es pot fer a través de la plataforma web que posa a disposició el govern espanyol amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.
Un cop dins, podreu reservar l’import de l’ajut corresponent per a l’operació d’adquisició de vehicle. S’ha de tenir preparada la documentació mínima exigida per la normativa. L’accés a l’aplicació informàtica s’ha de realitzar exclusivament mitjançant certificat electrònic de persona física. Teniu l’enllaç adjuntat.

L’avaluació i validació dels expedients d’ajudes es començarà a produir al novembre i serà un procés que s’estendrà durant els sis primers mesos del 2021. Els primers pagaments arribaran a partir del mes de desembre i durant la primera meitat del 2021.

El president de Fecavem i el Gremi del Motor, Jaume Roura, ha atès avui a TV3 en una entrevista que s’emetrà al TN per donar-ne tots els detalls.

Seu electrònica del Renove

També et pot interessar