Skip links

Juliol 2022 | Jaume Roura: “Preparem l’agenda de la mobilitat”

En els darrers mesos he pogut parlar a tall individual amb molts de vosaltres i m’heu transmès una inquietud que comparteixo i vull posar de manifest: Fecavem i el Gremi del Motor així com totes les províncies hem de marcar l’agenda de la mobilitat. I teniu molta raó.

Amb el meu mandat renovat i agraint la confiança que em torneu a donar, vull posar de relleu l’interès que perseguim des de la nostra patronal en aquest objectiu de ser actors principals i actuar com a lobby… En el bon sentit. És una tasca que fa temps que estem desenvolupant però ens hem marcat l’objectiu de reforçar-la i fer-vos, encara més, partícips.

Com? Fent-nos escoltar, analitzar el terreny que ens afecta i sent propositius amb les administracions que ho gestionen, així com crear xarxa i teixit associatiu amb altres entitats afectades o que també comparteixin els nostres interessos. Però no ens volem quedar només amb la crida, sinó també en influenciar en els resultats finals. Les contínues reunions i jornades de treball que liderem des de la Secretaria General ja estan generant resultats.

 El darrer és el Pla d’Usos de l’Eixample que l’Ajuntament de Barcelona pretén imposar. En aquest cas, des del Gremi del Motor vam denunciar públicament les greus mancances d’aquest nou marc normatiu que trenca amb legislacions vigents i vàlides i també vam elaborar una alternativa. La pressió que vam fer i a la que es van sumar altres entitats ha fet que, de moment, el consistori hagi decidit ajornar sense una nova data la reunió que havia de servir per implementar el Pla definitivament.

En conclusió, seguim treballant per a tots vosaltres.

Jaume Roura i Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor