Skip links

Celebrem la presencialitat i ara us convoquem a Girona!

Des de la nostra Patronal celebrem el retorn a la presencialitat. Vam iniciar el mes d’octubre amb la jornada ‘Recuperem la normalitat’ a Fira Barcelona en el marc de l’Automobile Barcelona i, posteriorment, des de CASA SEAT amb un nou Automobile Talks. Seguim preparant nous esdeveniments que ens portaran a Girona. Repassem la nostra agenda.

CASA SEAT

Fecavem va celebrar el passat 26 d’octubre, un nou Automobile Talks on es va posar l’accent en com el sector de la distribució afronta la necessitat d’oferir fórmules alternatives a la compra del vehicle. Així doncs, podem parlar de renting, tarifa plana, la subscripció o carsharing com a noves maneres d’accés a la mobilitat.

La taula rodona va comptar amb el partner principal de l’Automobile Talks, el BBVA Consumer Finance. D’aquesta manera, el seu director territorial, Xavier Vila, va destacar la importància de la “digitalització en els processos de finançament” i considera que les entitats bancàries han d’anar de la mà en aquest canvi. També van completar les explicacions, Adolfo Agudo, Director de distribució Indirecta a ALD Automotive, per apropar-nos el renting: “La mobilitat, la digitalització i la sostenibilitat han d’entrar de forma directa als processos nous”. Per la seva banda, Montse Bauto, consultora que ara desenvolupa la plataforma Muvmi, va remarcar que “els concessionaris han de ser els nous operadors de mobilitat”. 

La perspectiva de Fecavem  ha estat la d’Agustí Garcia, conseller delegat de Vallescar i vicepresident de Faconauto i el Gremi del Motor, que considera que la transició a noves formes d’entendre el paper de la distribució s’ha de fer tenint en compte la situació actual, els reptes que té l’administració com aconseguir acabar amb el parc més envellit a nivell europeu i estar sempre a disposició del que vol el client. Per acabar el president de Fecavem, el Gremi del Motor i la UPM, Jaume Roura, va alertar que els concessionaris som servei i com a servei, som una necessitat per a la societat. La marca és el primer esglaó de la cadena i la distribució, el segon. Així doncs, el nostre sector vol ser un actor en el canvi de la nova mobilitat privada.

Corve Associació convoca als seus socis a un nou Automobile Talks a Girona

De la mà de Fecavem, Corve convoca als seus associats a un nou cicle de conferències el proper dia 16 de novembre. Fins ara, les conferències Automobile Talks s’han celebrat totes a Barcelona. Ara, i amb la voluntat d’apropar-se als associats d’arreu del territori català i de la mà del nostre partner BBVA Consumer Finance, convoquem als associats de CORVE amb un programa amb continguts definits conjuntament entre la nostra Federació i la associació de Girona. Properament us farem arribar la convocatòria.