Skip links

Bon resultat de la Campanya del Vehicle d’Ocasió

Sabíem que no era fàcil el repte però finalment el vam complir. La campanya del vehicle d’ocasió que va reemplaçar, a causa de les restriccions, el Saló d’Ocasió celebrat a Fira de Barcelona, va ser un èxit.

En aquest sentit, la proposta ha estat innovadora ja que va ser la unió dels nostres agremiats i agremiades per traslladar les ofertes de saló als punts de venda, tant concessionaris com compravenda. D’aquesta manera, vam estar presents a tot el territori català i també ho vam traslladar amb el mapa interactiu per cercar tots els llocs que, seguint els criteris de mobilitat municipal, s’apropaven al client final.

La campanya va comptar amb un potent pla de comunicació i publicitat. D’una banda, la part digital i de coordinació amb tots els associats a través de bàners interactius, cartells, vídeos, difusió a xarxes socials, etc.

Presents als mitjans més escoltats

De l’altra, un pla publicitari amb la presència durant deu dies en els programes i canals de màxima audiència: TV3, especialment a l’hora del TN i el prime time; RAC1 sobretot amb el programa de Jordi Basté i Toni Clapés; Catalunya Ràdio amb una forta incidència al programa de la Laura Rosel; Cadena Cope amb Carlos Herrera; i la programació més destacada de Ràdio Marca. En paral·lel, també vam apostar per la premsa escrita i digital. Sobretot amb La Vanguardia i El Periódico.

També volem agrair l’interès informatiu de tots els mitjans que es van fer ressò de la nostra campanya: Europa Press, Agència EFE, El Nacional, Nació Digital, entre d’altres. I una especial menció al portal d’automoció especialitzat Coche Global.

Agraïment als nostres partners

Hem citat Coche Global però, especialment, el lligam també l’hem tingut amb BBVA, el patrocinador principal de la Campanya amb qui hem treballat de la mà i han adaptat els seus productes pels clients interessats; Saba, amb qui esperem seguir treballant en els nous projectes i reptes que se’ns presenten per aquest 2021; i el suport de la Generalitat de Catalunya.

La campanya es va ajustar en pressupost i ressò. Malgrat que es va estructurar en deu dies, els que estaven amb els punts de venda ofertant aquests vehicles d’ocasió van ser el 10, 11 i 12 de desembre. Unes dates que, coincidint amb el final d’any, també van coincidir amb el de les grans marques. Estem molt satisfets perquè la patronal va poder integrar-les totes elles a través del teixit empresarial d’aquest país: els socis i sòcies. I obtenint uns resultats que, proporcionalment, van ser més satisfactoris i menys costosos.

  • A tots els agremiats i agremiades adherits se’ls ha traslladat un informe complet de la Campanya de Mitjans