Skip links

Canvis en el servei d’informació de mercat de vehicles

Fecavem i les associacions que la integren, inicien el procés de renovació el servei d’informació del mercat d’automoció de la mà del nostre soci col·laborador MSI – Sistemas de Inteligencia de Mercado www.msiberia.org.

La renovació es traduirà en una actualitzada presentació de les dades de vehicles, deixant enrere el sistema actual de descàrrega de fitxers excel, evolucionant cap el sistema exclusiu d’anàlisi d’MSI Simmix360, que presenta les dades de mercat d’una manera gràfica i permet personalitzacions, així com la descàrrega de fitxers en format excel, entre d’altres.

Les dades disponibles fan referència especialment a matriculacions de vehicles nous amb detall municipal i respecte als usats, les dades corresponen a la demanda de VO, amb detall provincial.

El Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona mantindrà dins la seva àrea professional, les condicions de servei a l’associat i les diferents associacions que integren Fecavem transmeteran als associats les noves pautes d’accés, ús i servei. Addicionalment, totes elles oferiran estudis de mercat a mida, atenent a les necessitats de l’agremiat o client.

D’aquesta manera, iniciem aquesta nova etapa amb l’objectiu de fer efectiu el canvi el proper dia 1 d’abril i abans anirem comunicant les novetats que es vagin produint i facilitarem formació i tutorials d’ajuda per fer efectiva aquesta transició necessària.

Addicionalment, totes elles oferiran estudis de mercat a mida, atenent a les necessitats de l’agremiat/a o client/a, emetent la corresponent factura. Transitòriament, mantindrem les condicions de servei actuals fins el mes de juny. A més, des de Fecavem mantenim el compromís de continuar informant públicament de les dades de mercat i de sector a la nostra web i generant els informes de mercat dels mercats de vehicles nous i usats.

Fecavem i la consultora MSI mantenen constitueixen un vincle de col·laboració estable i permanent i han convingut aquest canvi, amb el propòsit de reforçar la seva tasca com a canal de coneixement del mercat català. Qualsevol dubte o consulta, es pot dirigir al Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona o a la seva associació provincial.