Skip links

Celebrem la primera reunió amb l’Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

El President Jaume Roura, el Vicepresident Agustí Garcia i el Secretari General Joan Blancafort del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona i Fecavem, s’han reunit amb l’Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, en una trobada que s’emmarca en la voluntat compartida d’establir un marc de col·laboració públic-privat entre el consistori i el sector de la distribució comercial de vehicles de motor de la ciutat.

Cal recordar que, coincidint amb la campanya electoral de les passades municipals, el candidat Jaume Collboni va inaugurar el cicle #GremiConfidencial, espai de debat de la que la nostra entitat va organitzar amb els principals alcaldables des de CASA SEAT.

En aquesta nova trobada, el President del Gremi del Motor i Fecavem, Jaume Roura, en nom del col·lectiu, va estendre la mà al qui ara ja és el nou equip municipal, amb una ferma voluntat de col·laborar i també va adquirir el compromís de transmetre informació i propostes fonamentades dins el sector. El President va reiterar les propostes que ja li havia traslladat en la trobada preelectoral i va posar l’accent en el canvi d’actitud en el govern municipal anterior, amb l’exalcaldessa Ada Colau al capdavant, que mai va obrir una línia de diàleg amb nosaltres, però també amb altres entitats.

El President Jaume Roura considera indispensable per entendre la nova mobilitat, el nostre punt de vista. A la vegada, l’Alcalde Jaume Collboni va valorar positivament aquesta necessària interlocució i va fer referència al lideratge de la ciutat en la creació d’una xarxa de punts de recàrrega elèctrica, en un clar compromís per escoltar col·lectius com el nostre. Us informarem puntualment de totes les reunions i punts d’acord que anem tancant amb l’Ajuntament de Barcelona.