Skip links

Coches.net ens apropa les dades del tercer trimestre de VO elèctrics

La Patronal Fecavem tanca un acord de col·laboració amb Coches.net. Amb l’objectiu d’apropar informes i dades que ens il·lustrin d’una forma més clara la situació del mercat i l’automoció privada, ampliem els nostres serveis comunicatius. D’altra banda, també reforcem la nostra presència a través d’aquest portal amb la publicació dels nostres informes de VN i VO a Catalunya.

L’informa ElectricarVO de Coches.net assenyala que l’interès pels vehicles elèctrics d’ocasió continua augmentant mes a mes. De fet, la intenció de compra d’aquesta tipologia de vehicles ha augmentat un 28% aquest trimestre si ho comparem respecte a l’anterior. Segons les dades d’Ideauto (Institut d’Estudis d’Automoció), les vendes d’electricitat d’ocasió acumulen fins al setembre més de 6.850 unitats i aquest tercer trimestre ha venut més de 2.800 VO elèctrics, on és significatiu un 23% més que el segon trimestre.
Si ens fixem en quina antiguitat manté la majoria d’aquests elèctrics, observem que els que tenen menys d’1 any copen el 42% del total de les vendes, seguits en un 32% pels que tenen entre 1 i 3 anys i un 18% els elèctrics d’ocasió amb 3 i 5 anys d’antiguitat.
INFORME COMPLET DE COCHES.NET