Skip links

El Congrés Faconauto tanca amb Volvo com la marca més valorada pels concessionaris

El president de Fecavem, Jaume Roura, i el portaveu, Joan Blancafort, van assistir aquest passat dimecres i dijous, 2 i 3 de març respectivament, a la XXXI edició del Congrés Faconauto. Sota el lema ‘Vamos’, aquest ha estat el gran any de la retrobada marcat per l’adeu de les restriccions imposades fins ara per la covid-19. D’altra banda, una de les notícies més esperades era conèixer la marca més valorada pels concessionaris i ha estat, novament, Volvo per segon any consecutiu. Han completat el podi, la marca Cupra i Seat, en segon i tercer lloc. Les marques menys valoradores han estat les del grup Stellantis que han aplicat fortes mesures sancionadores que el sector considera desproporcionades i injustes.

DESCARREGA’T L’ESTUDI COMPLET!

Estudi de Faconauto sobre les marques més valorades segons els concessionaris

D’altra banda, la Patronal Fecavem ha comptat amb una forta representació de totes les seves províncies. Jaume Roura també és president del Gremi del Motor i Joan Blancafort com a secretari general; i també han assistit el president de Corve Girona, Jordi Solà, i la secretària general Assumpció Brujats; des de l’Associació Provincial d’Empreses de Lleida, Mario Pinilla i la secretària general Pilar Roca.

Tots els presidents i secretari i secretàries generals de la Patronal Fecavem

Tots van destacar la importància d’aquest Congrés que ha reunit més de 1.400 visitants a Madrid i ha tornat a fer-se sentir de cara a les administracions i el govern espanyol amb la presència de la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto. El president Roura també va felicitar el president de Faconauto, Gerardo Pérez i el vicepresident, Agustí Garcia, per l’impuls i l’atractiu que té aquest congrés des dels seus workshops fins als expositors que han fet confiança, un any més, al Congrés.

Des d’Ifema Madrid, Fecavem també va intercanviar impressions amb els seus col·laboradors de confiança com el BBVA Consumer Finance i el seu director de zona a Catalunya, Xavier Vila, o el director de màrqueting de Coches.net.

Joan Blancafort, Portaveu de Fecavem, amb Marcel Blanes, Director de Màrqueting de Coches.net
Els presidents de les províncies de Catalunya amb Xavier Vila, Director del BBVA Consumer Finance a Catalunya

En definitiva, congressos com aquests es fan més que necessaris en èpoques d’incertesa on, després de la covid, el que va ocupar gran part de les converses, va ser una nova crisi per l’esclat de la guerra de Rússia contra Ucraïna que també farà qüestionar si poden sumar-se retards i manques de primeres màteries i microxips.