Skip links

Construïm el nou ideari de l’automoció amb el Grup Diagonal

Diferents representants de la cadena de valor de l’automoció i la nova mobilitat a Catalunya hem creat el Grup de reflexió DIAGONAL per desenvolupar idees i propostes al desenvolupament social i industrial cap a la nova mobilitat. 

Les sessions de debat, coordinades per Grant Thornton, se centren en sis eixos centrals per donar llum als reptes que aborden una nova mobilitat descarbonitzada, sostenible i competitiva que satisfaci les necessitats de persones i empreses de la mateixa manera.

La indústria de l’automoció constitueix un dels suports principals de l’economia catalana, base de la seva riquesa i prosperitat. Una potent indústria conformada per tota la cadena de valor que aporta el 10% del PIB de la regió, amb més de 20.000 milions d’euros de facturació anual i dona feina (directa i indirecta) a més de 140.000 persones a Catalunya.

Aquesta iniciativa, conformada per nosaltres com a Fecavem, però també ANFAC, Clúster d’Automoció de Catalunya (CIAC), CCOO Indústria, FICA-UGT, Ficosa, Foment del Treball, Fundació Repsol, SEAT i Fira Barcelona ens hem constituït entorn el Grup de Reflexió DIAGONAL. Considerem que és el moment perquè l’ecosistema innovador de la mobilitat posi en valor davant de les administracions i l’opinió pública catalana la importància del sector productiu de l’Automoció en tots els àmbits de la Societat i ofereixi propostes constructives per al nostre futur.

Saber més

https://www.grantthornton.es/perspectivas/movilidad/grupo-diagonal-ideas-para-impulsar-la-descarbonizacion-y-la-transformacion-de-la-automocion-y-la-movilidad-catalana/