Skip links

Desembre 2023 | Jaume Roura: “Gràcies associats, partners, mitjans i col·laboradors”

Sembla increïble que, malgrat el context actual de crisi econòmica i inestabilitats successives, tirem endavant. Les dades del Saló Ocasió certifiquen un creixement de vendes respecte el 2022 amb un 25% més de cotxes venuts, prop dels 1.000 en total. I tot plegat des de Fira Barcelona on també vam celebrar la IX Jornada Automoció Catalana. Vull agrair-vos de forma molt especial el recolzament que vau mostrar, associats, partners, mitjans de comunicació i empreses i patronals associades. Vau omplir la sala vip de gom a gom i, en els temps que vivim on la virtualitat és possible, és un mèrit captar el vostre interès. Un sincer gràcies.

També a les autoritats dels diferents governs: el Molt Honorable Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, va inaugurar conjuntament amb un servidor i la presidenta de Faconauto, Marta Blázquez, el Saló. Tot un detall de notorietat que ens va donar un bon tret de sortida. A més, vam certificar la nova etapa que hem obert amb l’Ajuntament de Barcelona, ara només socialista, amb les bones intencions, l’escolta i l’entesa que ens han demostrat només entrar al consistori. Gràcies Primera Tinent d’Alcalde i Regidora de Mobilitat, Laia Bonet, per ser-hi present també a la Jornada.

La revista d’aquest mes va carregada de continguts, llegiu-los, gaudiu i informeu-vos bé. Hi ha molts aspectes noticiables nous i seguirem en la tasca de lobby que ens caracteritza, marcant perfil i els nostres interessos. Bona prova d’això és el posicionament públic que ha tingut el nostre Informe sobre els Impactes negatius del CO2 a Catalunya. Estigueu atents perquè preparem noves accions per donar la volta a un tribut que té conseqüències negatives des del punt de vista econòmic, social, recaptatori i, fins i tot, mediambiental.