Skip links

Agost 2023 | Jaume Roura: “Després de les vacances, encara tornarem més forts!”

El passat 6 de juliol vàrem celebrar el nostre acte anual de l’Assemblea, enguany dedicada a fer balanç del 2022, repassant tota l’activitat que ens va donar un any encara difícil, però que ens a permès acabar-lo prou bé com van demostrar les xifres finals.

Aram ja endinsats en el 2023, aquest mes de juliol no podem dir que hagi sigut un mes estival com els que vivíem en la prepandèmia. Cal recuperar un mercat que necessitem, però encara ens resulta difícil. A més a més, amb els canvis que estem afrontant com són l’electrificació, la digitalització, els canvis de vida de la societat, la visió política de fer complicat -encara més- els citats canvis, així com no valorar la importància de les empreses, és un còctel perfecte que ens porta a la incertesa, però com sempre ens en sortirem. I així ho hem fet.

En l’acte posterior a l’Assemblea, des de les instal·lacions del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, vam convidar al conferenciant i doctor en enginyeria, Marcos Urarte, que ens va fer una exposició de la situació mundial general, repassant la geopolítica i també la seva visió sobre el nostre sector concret. Uns reflexions encertades i interessants lligades a les seves vinculacions com tècnic enginyer de la indústria de la mobilitat. En definitiva, un seguit de reflexions que ens van servir per obrir la mirada i saber afrontar el futur. Una evidència és que tot canvia i nosaltres ens pertoca adaptar-nos.

Des del Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona i la Patronal Fecavem seguim defensant la distribució de la mobilitat privada perquè, per molt que alguns ens vulguin fer desaparèixer, no ho aconseguiran. Hem demostrat sobradament que som necessaris per a la societat i seguirem sent-ho.

Estigueu atents de cara al proper mes de setembre i els mesos següents que vindran, doncs no parem d’informar i vetllar per a tots vosaltres i aquestes setmanes ja estem treballant en activitats i accions concretes on us demanarem la vostra col·laboració.

Bones vacances i ens tornem a veure a la tornada, encara més forts!


Una abraçada,


Jaume Roura i Calls

President de Fecavem i el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona