Skip links

Faconauto celebra el seu Congrés Anual el 2-3 de març a Ifema Madrid

Faconauto celebrarà els propers dies 2 i 3 de març a Ifema Palacio Municipal de Madrid. Aquest esdeveniment reuneix cada any prop de 2.000 professionals del sector. Un cop més, serà el millor punt de trobada i de negoci al voltant dels concessionaris.

A falta de tancar els últims detalls, l’agenda del Congrés Faconauto, s’hi donaran cita no només professionals dels concessionaris i de tota la cadena de valor de l’automoció, sinó també els millors experts i ponents, representants polítics i institucionals i, per descomptat, empreses col·laboradores i proveïdores.

El lema escollit per a aquesta edició és #Vamos, amb què es vol traslladar un missatge d’ànim i força als empresaris. Així mateix, vol simbolitzar el camí que ja recorren els concessionaris per protagonitzar la transformació de l’automoció.

L’esdeveniment s’obrirà amb la presència de José Vicente de los Mozos, president d’Ifema Madrid. En aquest bloc d’obertura, Marta Blázquez, vicepresidenta executiva de Faconauto, avançarà les línies mestres dels projectes estratègics que fa Faconauto i donarà pas a la intervenció de Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme (PC).

Brian Benstock, vicepresident del grup novaiorquès Paragon Honda, el concessionari Honda número 1 de tot el món, amb més de 1.000 vendes mensuals, obrirà les ponències del Congrés. Benstock, des de la visió privilegiada del mercat nord-americà, donarà les claus del negoci per abordar els reptes del demà a través d’una ponència titulada “Preparant-se pel futur: obteniu tot el que pugueu de tot el que teniu”.

La inauguració oficial anirà a càrrec del president de Faconauto, Gerardo Pérez, el discurs principal del qual cobra més importància i interès en aquesta edició de moment incert que travessa el sector i el teixit empresarial del nostre país.

L’agenda internacional del Congrés es completarà amb les ponències que protagonitzaran tres dels grups de concessionaris més grans d’Europa, com són Penske Automotive Europe (Regne Unit) o ​​BYmyCAR Group (França), el CEO de la qual, Carlos Gomes ja ha confirmat la seva presència. En aquest bloc, on s’exposaran les millors pràctiques d’aquests “gegants” de la distribució, també hi participarà Francisco Marcos, CEO del Grup Marcos, que després de l’adquisició del Grup Montalt, l’any passat, s’ha convertit en un dels grups més potents del Vell Continent.

La primera jornada es tancarà amb la presentació de l’Estudi de satisfacció de les xarxes de concessionaris amb les marques. Un dels objectius del Congrés de Faconauto és avançar les tendències que poden impactar a l’automoció. Per això, de la mà de CaixaBank Payments & Consumer, es comptarà amb la participació del professor i economista de la transformació, Marc Vidal, que aportarà la seva visió sobre l’entorn digital i econòmic a la ponència titulada “Arribes tard al futur?”.

Com cada any, el Congrés comptarà també amb la foto que des de les marques fan del moment que viu el sector, i per això es reunirà en una taula rodona alguns dels seus primers executius. Per acabar, el Congrés Faconauto es tancarà en clau d’humor. Leo Harlem, humorista, clourà la XXXI edició del Congrés Faconauto transmetent als professionals dels concessionaris, un missatge optimista i d’ànim. Durant els dos dies s’impartiran més de vint workshops liderats per ponents de referència a cada tema i pels experts de les empreses col·laboradores.