Skip links

Si vols comptar amb un jove per a tasques comercials, aquesta informació t’interessa

Benvolgut/da soci/a,

Aquest missatge va dirigit als socis que volen incorporar comercials júnior a la seva plantilla, per informar-los que els alumnes que cursen el programa formatiu per incorporar joves estudiants del Curs de Formació Professional Dual en grau superior de Comercials de l’Automoció, curs que s’està impartint a l’Institut Joan Brossa de Barcelona i a l’Institut Montserrat Roig de Terrassa, han de completar la seva formació en el centre de treball.

El cursos van començar el passat mes de setembre de 2021 i els alumnes acumulen ja més de mig any de formació teòrica.

Els socis que vulguin incorporar un jove per completar la seva formació, us demanem que complimenteu el següent formulari:

Atendrem les peticions per ordre de rebuda, atenent al limitat nombre d’alumnes.

No hi ha cap cost derivat dels compromisos i adhesions.

Trets destacats del programa formatiu

  • Aquest programa respon a un projecte promogut per la Junta Directiva del Gremi del Motor que té com a objectiu facilitar la incorporació de joves comercials a les empreses del sector. Aquests joves s’estan formant des del passat mes de setembre en tècniques de comerç aplicades al sector de l’automoció.
  • La preparació dels alumnes compagina formació en els instituts citats amb el treball en el sector, en règim d’alternança dual en empresa i centre educatiu.
  • Des del passat mes de setembre, els alumnes s’estan formant als instituts i a través del Gremi del Motor i els establiments agremiats, poden acollir alumnes per fer estades pràctiques, de cara als propers mesos (FCT).
  • Les empreses o institucions interessades poden consultar el Conveni entre el Departament d’Ensenyament i el Gremi del Motor, que estableix les bases de la col·laboració entre les empreses del sector i els centres educatius que imparteixen el curs.
  • Després de 100 dies d’estada a l’empresa en format de prova, les empreses adherides podran formalitzar voluntàriament la relació amb l’alumne mitjançant una beca.
  • Aquest Curs de Formació Professional de Grau Superior té un contingut reglat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest programa és fruit de la col·laboració d’una selecció d’experts de Recursos Humans de grups de concessionaris agremiats i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, encarregat de l’adaptació del programa formatiu i selecciona els centres educatius. I també dels centres educatius que imparteixen la formació als alumnes i la Alianza para la Formación Dual, una entitat sense ànim de lucre vinculada al Grup Bertelsmann, que impulsa el model de formació dual al nostre territori.

Per a qualsevol consulta, no dubteu a contactar amb el Gremi pels mitjans habituals. info@gremidemotor.org